Menu

Nieuws & Ontwikkelingen

Lees hier het laatste nieuws en updates over Landgoed Coudewater

golf.jpg

Golf op Landgoed Coudewater

Langoed Coudewater blijft groeien en de omgeving eromheen ook. Onze buren van Golfclub Landgoed Coudewater zijn al anderhalf jaar bezig met het verbouwen en verplaatsen van de golfbaan.

Lees verder
webheader-1000x600px.jpg

Paaseieren zoeken op Landgoed Coudewater

De lente komt eraan en het landgoed staat steeds meer in bloei, tijd om lekker naar buiten te gaan, tijd voor Pasen! Kom op 5 april (Tweede Paasdag) met het hele gezin paaseieren zoeken op Landgoed Coudewater. 

Lees verder
coudewaterwandeling-36-lr.jpg

Archeologische vondsten op Coudewater

Archeologen hebben in Rosmalen een ondergrondse ruimte aangetroffen. Hier is al zeker 200 jaar niemand meer in geweest. Op Landgoed Coudewater zijn vorige week kleine proefputten gegraven door archeologisch onderzoeksbureau BAAC en Erfgoed ’s-Hertogenbosch. In een van de proefputten was het raak.

Lees verder
coudewaterwandeling-33-lr.jpg

Luisterverhaal Mariënwater

Mythes, verhalen en prachtige gebouwen: de interessante geschiedenis van Landgoed Coudewater delen we graag met iedereen. Beluister hier het verhaal van één van de markantste gebouwen op het landgoed: Mariënwater.

Lees verder
intentieovereenkomst-brabantwonen.jpg

BrabantWonen in zee met Landgoed Coudewater

Na een tijd van voorbereiden is de kogel door de kerk. Woningcorporatie BrabantWonen gaat een kwart van de ruim vierhonderd voorziene nieuwe woningen op het Landgoed Coudewater kopen en verhuren. De inkt op de intentieovereenkomst die de VOF Land van Coudewater en BrabantWonen onlangs tekenden is nog maar nauwelijks opgedroogd.

Lees verder