Menu

Nieuws & Ontwikkelingen

Lees hier het laatste nieuws en updates over Landgoed Coudewater

martien-van-osch-.jpg

Landschapsarchitect speelt grote rol bij ontwikkeling Landgoed Coudewater

Van Wanrooij voelt een grote verantwoordelijkheid om het bijna zeshonderdjarige landgoed een goede en gewaarborgde toekomst te geven. Samen met BPD is VOF Landgoed Coudewater gevormd. Om de ontwikkeling op gang te zetten, werd o.a. landschapsarchitect Martien van Osch aangewezen om mee te denken over toekomstige invulling van het landgoed.

Lees verder
cobra-cw.jpg

De rol van bomen op Landgoed Coudewater

De VOF Landgoed Coudewater neemt de uitdaging serieus om het mooie stukje Rosmalen dat zij hebben verworven op een verantwoorde manier klaar te maken voor de toekomst. De bomen op het landgoed zijn in dit plan heel belangrijk. Tussen alle bomen wordt maatwerk gebouwd. Cobra Groeninzicht adviseert Landgoed Coudewater in de ontwerpoplossingen. 

Lees verder
bert-van-breugel-en-hans-hartman.jpg

Bomen en monumenten zijn leidend op Landgoed Coudewater

Het was voor Van Wanrooij een grote uitdaging om de gebiedsontwikkeling van Landgoed Coudewater ter handen te nemen. Op een dergelijk uniek landgoed waar bomen en monumenten een leidende rol hebben, was ook voor hen een nieuw terrein. Om degelijk voorbereid de strijd aan te kunnen gaan om in aanmerking te komen voor de aankoop, ging de onderneming met ervaren architecten in zee.

Lees verder
nieuwbouwwandeling-1.jpg

Loop mee met de nieuwbouw wandeling

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de toekomstplannen voor Landgoed Coudewater? Loop dan mee met de nieuwbouw wandelingen en luister naar de verhalen van de ontwikkelaars van het landgoed. Een leuke manier om kennis te maken met de toekomst van het landgoed. 

Lees verder