Menu

Landgoed Coudewater

Landgoed Coudewater groeit en bloeit als nooit tevoren

stocksy-txp410fdb0dqxi300-originaldelivery-2918716-1-.jpg

Van Landgoed naar Leefgoed

Van de winter naar de zomer, van de knop naar de bloem: Landgoed Coudewater is altijd in transformatie.

Geniet van de natuur

De natuur groeit en bloeit, geheel op haar eigen tempo. Zij haast zich niet. Te midden van al dit groen verstilt de tijd en ervaar je echt even rust. De rust om je te focussen op de dingen die ertoe doen. Landgoed Coudewater verwelkomt je met open armen. Voel je welkom in de rustgevende omgeving waar de natuur geneeskracht biedt.

De kracht van gezelschap

De natuur is het perfecte voorbeeld van de kracht van samenhang. Het is de collectiviteit die haar haar veerkracht geeft. Op Landgoed Coudewater ben je onderdeel van een brede gemeenschap nieuwsgierige levensgenieters en ingetogen natuurliefhebbers. Ervaar de kracht van verbintenis. Landgoed Coudewater is een collectief van de verhalen van haar bezoekers. Hierdoor is het gebied voortdurend in transformatie.

Buitengewoon wonen

Het mooiste land van Rosmalen biedt straks alle vrijheid om buitengewoon goed te wonen. De woningtypen variëren van appartementen, tot aan ruim opgezette tweekappers, prachtige rijwoningen en vrijstaande woningen met een groen, landelijk karakter. Landgoed Coudewater zit vol van heerlijkheid voor huismussen, buitenmensen en ravotters en dat op slechts een kwartiertje fietsen van Den Bosch. Wonen op Landgoed Coudewater is zorgeloos buitenleven op een leefgoed vol van karakter.

landhuis-2.jpg
landhuis-3.jpg

Zes keer Landgoed Coudewater

Buitengewoon goed wonen

Op Landgoed Coudewater wordt het heel aangenaam wonen, er worden zo’n 400 woningen gerealiseerd. Driekwart van deze woningen zijn koopwoningen- en appartementen. Verder worden er ook huurwoningen gerealiseerd.

Ieder zijn eigen plek

Deze woningen variëren van appartementen en rijwoningen tot aan ruim-opgezette tweekappers en vrijstaande woningen met een groen, landelijk karakter.

Historische waarde

De geschiedenis van Landgoed Coudewater gaat terug naar de 15e eeuw en krijg nu nieuw leven. Het bouwen van woningen maakt het behoud van het rijke karakter van het landgoed mogelijk.

Minder stenen, meer natuur

Als straks alle woningen gerealiseerd zijn, zijn er minder vierkante meters bebouwd dan dat nu het geval is.

Ruimte voor mogelijkheden

Gebouwen die niet fraai, onpraktisch of simpelweg niet bruikbaar meer zijn zullen plaatsmaken voor de nieuwe woningen.

Een monumentaal karakter

De prachtige, monumentale gebouwen op het landgoed krijgen een prominente rol binnen de gebiedsontwikkeling. Deze worden uiteraard behouden en juist gekoesterd.

Nieuws & Ontwikkelingen

Lees alle nieuwsberichten