Menu

Wonen op

Landgoed Coudewater

 

BUITEN
WONEN
BINNEN
LANDGOED

Het mooiste landgoed van Rosmalen biedt straks alle vrijheid om buitengewoon goed te wonen. De woningen variëren van appartementen en rijwoningen, tot aan ruim opgezette tweekappers en vrijstaande woningen met een groen, landelijk karakter.

Landgoed Coudewater zit vol van heerlijkheid voor huismussen, buitenmensen en ravotters en dat op slechts een kwartiertje fietsen van Den Bosch. Zo kun je thuis ruimschoots genieten van de rust van de natuur met de gezelligheid van de stad om de hoek.

Huren op Landgoed Coudewater
De verhuur loopt via BrabantWonen. De inschrijving voor de verhuur start meestal enkele maanden voor de oplevering van de woningen. T.z.t. vind je meer informatie op de website van BrabantWonen.

 

Ga naar de virtuele tour

Of ga in vogelvlucht door het landgoed met deze prachtige beelden, gemaakt door: Wendy van den Dungen (VDDproductions), Chloe Rijpert, Robin Molenaar

 

Fases

Fase
Zandbergen

Status
Nu in verkoop!

Prijzen vanaf
€ 435.000 v.o.n.

Zandbergen

Deelgebied Zandbergen maakt onderdeel uit van het Landgoed Coudewater. Deze woningen staan letterlijk in het bos. Je vindt Zandbergen aan de overzijde van de Peter de Gorterstraat, ter hoogte van de boerderij.

Meer over Zandbergen

2022-12-22-v1-p2-06-30-bnr-9-17-lr.jpg

Fase
Buitenplaats

Status
In verkoop

Prijzen vanaf
€ 395.000 v.o.n.

Buitenplaats

De drie torens van Buitenplaats staan in het noordwestelijk deel van het landgoed. De torens zijn elk afzonderlijk van elkaar afgestemd op de omgeving.

Meer over Buitenplaats

2023-02-21-v1-p1-18-00-lr.jpg

Fase
Lobben

Status
40 woningen in voorbereiding

Prijzen vanaf
€630.000 v.o.n.

Lobben

De door forse hagen omsloten groene Lobben voegt zich naar het landschap en bestaande bomen. Hier treden woningen niet op de voorgrond, maar vormen ze een compositie met natuur. Een mooi gezicht! Momenteel zijn 40 woningen in voorbereiding. Het aanbod bestaat uit diverse woningtypes met woonopppervlakte van 174 m2 tot 216 m2. 

Meer over Lobben

2023-09-22-v1-p4-sv2-19-00-lr.jpg

Fase
Parels

Status
In voorbereiding

Prijzen vanaf
€ 549.000 v.o.n. indicatief

Parels

Tussen de Lobben worden vijf appartementengebouwen gerealiseerd: de Parels genoemd. Deze liggen allemaal op een unieke locatie op het landgoed en hebben een eigen excentrieke uitstraling. Een van de Parels, Birgitta, is nu in voorbereiding!

Meer over Parels

2023-09-25-v1-p9-sv3-07-00-lr.jpg

Fase
De Erven

Status
Verkocht

Prijzen vanaf

De Erven

Uniek, dat is het in alle opzichten zéker! Aan de rand van Landgoed Coudewater liggen De Erven als onderdeel van het eeuwenoude Kampenlandschap. Op deze fantastische locatie tussen de golfbaan en het bos ervaar je niet alleen straks de vrijheid van ruimtelijk wonen. Zelfs nog voordat je er woont, tijdens het samenstellen van jouw nieuwe vrijstaande huis, kun je deze vrijheid ervaren.

De bouw start in de zomer van 2022. 

Meer over De Erven

20201031-rosmalen-bl001-pano-kl.jpg