Menu

Wonen op

Landgoed Coudewater

 

BUITEN
WONEN
BINNEN
LANDGOED

Het mooiste landgoed van Rosmalen biedt straks alle vrijheid om buitengewoon goed te wonen. De woningen variëren van appartementen en rijwoningen, tot aan ruim opgezette tweekappers en vrijstaande woningen met een groen, landelijk karakter.

Landgoed Coudewater zit vol van heerlijkheid voor huismussen, buitenmensen en ravotters en dat op slechts een kwartiertje fietsen van Den Bosch. Zo kun je thuis ruimschoots genieten van de rust van de natuur met de gezelligheid van de stad om de hoek.

De eerste woningen zullen in het voorjaar van 2021 in verkoop gaan. Deze woningen zijn gelegen op de De Erven en aan de Berlicumseweg. Meer informatie over deze woningen is te vinden in onderstaande aanbod module. De woningen op het landgoed komen op zijn vroegst in het begin van 2023 in de verkoop. 

Vast een kijkje nemen op het landgoed?

Ga naar de virtuele tour

Of ga in vogelvlucht door het landgoed met deze prachtige beelden, gemaakt door: Wendy van den Dungen (VDDproductions), Chloe Rijpert, Robin Molenaar

 

Fases

Fase
Zandbergen

Status
Voor de zomer in verkoop

Prijzen vanaf
€ 435.000 v.o.n.

Zandbergen

Deelgebied Zandbergen maakt onderdeel uit van het Landgoed Coudewater. Deze woningen staan letterlijk in het bos. Je vindt Zandbergen aan de overzijde van de Peter de Gorterstraat, ter hoogte van de boerderij.

Meer over Zandbergen

2022-12-22-v1-p2-06-30-bnr-9-17-lr.jpg

Fase
Buitenplaats

Status
In voorbereiding

Prijzen vanaf
Nog niet bekend

Buitenplaats

De drie torens van Buitenplaats staan in het noordwestelijk deel van het landgoed. De torens zijn elk afzonderlijk van elkaar afgestemd op de omgeving.

Meer over Buitenplaats

2023-02-21-v1-p1-18-00-lr.jpg

Fase
Woonlobben

Status
In voorbereiding

Prijzen vanaf
Nog niet bekend

Woonlobben

De Woonlobben liggen centraal op het landgoed. De door forse hagen omsloten Woonlobben passen zich aan aan het landschap en de bestaande bomen.

Meer over Woonlobben

10-lr.jpg

Fase
Parels

Status
In voorbereiding

Prijzen vanaf
Nog niet bekend

Parels

Tussen de Woonlobben worden vier appartementengebouwen gerealiseerd: de Parels genoemd. Deze liggen allemaal op een unieke locatie op het landgoed en hebben een eigen excentrieke uitstraling.

Meer over Parels

5h-zw-lr.jpg

Fase
De Erven

Status
Verkocht

Prijzen vanaf

De Erven

Uniek, dat is het in alle opzichten zéker! Aan de rand van Landgoed Coudewater liggen De Erven als onderdeel van het eeuwenoude Kampenlandschap. Op deze fantastische locatie tussen de golfbaan en het bos ervaar je niet alleen straks de vrijheid van ruimtelijk wonen. Zelfs nog voordat je er woont, tijdens het samenstellen van jouw nieuwe vrijstaande huis, kun je deze vrijheid ervaren.

De bouw start in de zomer van 2022. 

Meer over De Erven

20201031-rosmalen-bl001-pano-kl.jpg