Menu

Wonen op

Landgoed Coudewater

 

BUITEN
WONEN
BINNEN
LANDGOED

Het mooiste landgoed van Rosmalen biedt straks alle vrijheid om buitengewoon goed te wonen. De woningen variëren van appartementen en rijwoningen, tot aan ruim opgezette tweekappers en vrijstaande woningen met een groen, landelijk karakter.

Landgoed Coudewater zit vol van heerlijkheid voor huismussen, buitenmensen en ravotters en dat op slechts een kwartiertje fietsen van Den Bosch. Zo kun je thuis ruimschoots genieten van de rust van de natuur met de gezelligheid van de stad om de hoek.

De eerste woningen zullen in het voorjaar van 2021 in verkoop gaan. Deze woningen zijn gelegen op de De Erven en aan de Berlicumseweg. Meer informatie over deze woningen is te vinden in onderstaande aanbod module. De woningen op het landgoed komen op zijn vroegst in het begin van 2022 in de verkoop. 

Vast een kijkje nemen op het landgoed?

Ga naar de virtuele tour

Of ga in vogelvlucht door het landgoed met deze prachtige beelden, gemaakt door: Wendy van den Dungen (VDDproductions), Chloe Rijpert, Robin Molenaar

 

Fases

Fase
Berlicumseweg

Status
15 mei in verkoop

Prijs vanaf
€ 395.000

Berlicumseweg

Aan de Berlicumsweg start 15 mei de verkoop van de twee-onder-een-kapwoning nummer 9 en 11. Beide woningen zijn een gemeentelijke monument. De woningen zijn aan de buitenzijde goed onderhouden, maar aan de binnenzijde gedateerd. Ideaal dus om hier je eigen paleisje van te maken op het prachtige landgoed Coudewater. Beide woningen hebben een perceel van circa 1500 m².

Meer over Berlicumseweg

hoofd-foto.jpg

Fase
Overig woningaanbod

Status
In voorbereiding

Prijzen vanaf
Nog niet bekend

Wonen op het landgoed

De plannen voor het landgoed zijn nog volop in ontwikkeling. We zijn op dit moment druk bezig met de uitwerking van het bestemmingsplan en het stedenbouwkundig plan. Daarnaast starten we binnenkort met de uitwerking van de eerste woningontwerpen. Naar verwachting gaan in het begin van 2022 de eerste woningen in de verkoop.

Meer over Wonen op het landgoed

coudewaterwandeling-31-lr.jpg

Fase
De Erven

Status
2 juni in verkoop

Prijzen vanaf
€ 685.000 v.o.n.

De Erven

Uniek, dat is het in alle opzichten zéker! Aan de rand van Landgoed Coudewater liggen De Erven als onderdeel van het eeuwenoude Kampenlandschap. Op deze fantastische locatie tussen de golfbaan en het bos ervaar je niet alleen straks de vrijheid van ruimtelijk wonen. Zelfs nog voordat je er woont, tijdens het samenstellen van jouw nieuwe vrijstaande huis, kun je deze vrijheid ervaren.

Een buitengewone kans!

Meer over De Erven

20201031-rosmalen-bl001-pano-kl.jpg