Menu

Nieuws & Ontwikkelingen

Lees hier het laatste nieuws en updates over Landgoed Coudewater

schets-zandbergen.jpg

Maak kennis met Zandbergen

Landgoed Coudewater kent een eeuwenoude historie. Deze historie geven we graag een plaatsje in het nieuwe woongebied. De eerste naam uit de historie die we terug willen laten komen is Zandbergen. Dit deelgebied zal naar verwachting in de zomer in verkoop gaan. Maak kennis met Zandbergen!

Lees verder
martien-van-osch-.jpg

Landschapsarchitect speelt grote rol bij ontwikkeling Landgoed Coudewater

Van Wanrooij voelt een grote verantwoordelijkheid om het bijna zeshonderdjarige landgoed een goede en gewaarborgde toekomst te geven. Samen met BPD is VOF Landgoed Coudewater gevormd. Om de ontwikkeling op gang te zetten, werd o.a. landschapsarchitect Martien van Osch aangewezen om mee te denken over toekomstige invulling van het landgoed.

Lees verder
cobra-cw.jpg

De rol van bomen op Landgoed Coudewater

De VOF Landgoed Coudewater neemt de uitdaging serieus om het mooie stukje Rosmalen dat zij hebben verworven op een verantwoorde manier klaar te maken voor de toekomst. De bomen op het landgoed zijn in dit plan heel belangrijk. Tussen alle bomen wordt maatwerk gebouwd. Cobra Groeninzicht adviseert Landgoed Coudewater in de ontwerpoplossingen. 

Lees verder
bert-van-breugel-en-hans-hartman.jpg

Bomen en monumenten zijn leidend op Landgoed Coudewater

Het was voor Van Wanrooij een grote uitdaging om de gebiedsontwikkeling van Landgoed Coudewater ter handen te nemen. Op een dergelijk uniek landgoed waar bomen en monumenten een leidende rol hebben, was ook voor hen een nieuw terrein. Om degelijk voorbereid de strijd aan te kunnen gaan om in aanmerking te komen voor de aankoop, ging de onderneming met ervaren architecten in zee.

Lees verder