Menu

Nieuws & Ontwikkelingen

Lees hier het laatste nieuws en updates over Landgoed Coudewater

313373458-543422301122137-7108484980006629620-n-1.jpg

Driedaagse Struikroof groot succes!

Met trots kijken we terug op een zeer succesvolle driedaagse Rooftocht op Landgoed Coudewater!

Wat hebben we genoten van de grootse Struikroven editie ooit op Landgoed Coudewater afgelopen donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober. Maar liefst 300 enthousiaste Struikrovers uit de regio zijn met kruiwagens, spades en aanhangwagens het landgoed op gegaan om prachtige planten en struiken te redden van de sloop. En wat is er veel gered! Een eindresultaat waar we super trots op zijn.

 

Lees verder
struikroven-coudewater.jpeg

Struikroven op Coudewater

De afgelopen jaren hebben we met het ontwerpteam van Landgoed Coudewater een zorgvuldig plan gemaakt over hoe we zo veel mogelijk groen op het landgoed kunnen behouden. Net als met het oogsten van bouwmaterialen vinden we het belangrijk dat we ook circulair met ons groen omgaan. Hiervoor gaan we de samenwerking aan met Stichting Struikroven.

Lees verder
dronebeeld-coudewater.jpeg

We kunnen starten!

Na ruim 3 jaar voorbereiding is vorige week vrijdag het bestemmingsplan voor de ontwikkeling van Landgoed Coudewater door de raad vastgesteld. Kort gezegd: we mogen nu echt beginnen met de uitvoering van onze plannen!

Lees verder
activiteiten.jpeg

Activiteiten op het landgoed

Naast het Struikroven eind oktober zijn er doorlopend diverse activiteiten op het landgoed. Op 19 oktober vindt in restaurant Leefgoed een kookworkshop plaats door Reneetje Gezond. In de Mariakapel zijn diverse activiteiten gepland in oktober en november.

Lees verder
open-monumentendag.jpeg

Open Monumentendag 2022

11 september is het weer zover: de Open Monumentendag. Je bent van harte welkom om een wandeling te maken langs alle monumentale panden en door de bloeiende natuur.

Lees verder