Menu

Nieuws

Beleef Landgoed Coudewater: zaterdag 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober opent Landgoed Coudewater figuurlijk zijn deuren voor jou. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur ben je van harte welkom op ons mooie landgoed voor de Coudewater Beleefdag! Een prachtige kans om als een van de eerste kennis te maken met de verschillende deelgebieden waarmee we op korte termijn gaan starten met de verkoop.

Zo kun je terecht op de toekomstige bouwplaats van de Buitenplaats, waar we op korte termijn gaan starten met de verkoop van de appartementen van Buitenplaats II. Zijn de percelen van de woningen in de Lobben en Zandbergen uitgezet, waardoor je de unieke ligging van deze woningen optimaal kunt ervaren. Je kunt ook een blik werpen op jouw mogelijke toekomstige uitzicht, op de uitgezette locatie van de Birgitta appartementen. Elk deelgebied heeft zijn eigen unieke beleving, waarbij de woningen, appartementen en landgoed in optima forma samensmelten.

Zet zaterdag 7 oktober in je agenda en beleef het landgoed
Onze makelaars, architecten en projectontwikkelaars zijn allen aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Ze vertellen je graag meer over de locatie, de deelplannen en de planning. Met de aanwezige woningimpressies en informatieve (optie)plattegronden komt het woningaanbod al haast tot leven. Zodat je op de beleef dag een helder beeld kan vormen van wat Landgoed Coudewater allemaal te bieden heeft.

Programma:
Tijdens de Beleefdag vertellen onze architecten en landschapsarchitect je graag meer over onze plannen. Op de verschillende planlocaties lichten ze in circa 15 minuten de achtergrond van het landgoed en de plannen toe. Bekijk het programma om te zien op welke tijden je welkom bent voor een uitleg.

10.30 uur: Lobben
10.30 uur: Zandbergen

11.00 uur: Stedenbouw: in de kapel
11.00 uur: Historie Coudewater: rondleiding over het landgoed

12.00 uur: Lobben
12.00 uur: Zandbergen

12.30 uur: Buitenplaats

13.00 uur: Stedenbouw: in de kapel
13.00 uur: Historie Coudewater: rondleiding over het landgoed
13.00 uur: Lobben
13.00 uur: Zandbergen

13.30 uur: Parel 6d (Birgitta)


Navigeer naar: Peter de Gorterstraat 7, Rosmalen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Bekijk onze woningaanbod pagina voor meer informatie over de deelgebieden.