Menu

Nieuws

Paaseieren zoeken op Landgoed Coudewater

De lente komt eraan en het landgoed staat steeds meer in bloei, tijd om lekker naar buiten te gaan, tijd voor Pasen! Kom op 5 april (Tweede Paasdag) met het hele gezin paaseieren zoeken op Landgoed Coudewater. 

Verspreid over het landgoed hebben we de paaseieren verstopt in zones. Per zone kan een gezin 30 tot 40 minuten zoeken. Uiteraard is ook de Paashaas present en zorgen we ervoor dat er iets lekkers te drinken af te halen is. Er zijn nog maar enkele tijdslotten over. Meld je dus snel aan, vol=vol. Meld je aan via deze link.

Corona-proof
Om de corona-maatregelen goed in acht te nemen is het alleen mogelijk om je per huishouden aan te melden. De zones zorgen ervoor dat er voldoende afstand wordt gehouden.

Let op: via onderstaand formulier kun je twee voorkeurstijden opgeven. Na het verzamelen van alle aanmeldingen, nemen wij contact met je op voor de definitieve dagindeling en de plattegrond. 

Parkeren
Is het een mooie lente-dag? Dan willen we je vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Kom je toch met de auto? Dan kun je het beste op de wit gemarkeerde gebieden parkeren (zie plattegrond hieronder).

Veel plezier op Landgoed Coudewater!