Menu

Paaseieren zoeken op Coudewater

webheader-1000x600px.jpg

Paaseieren zoeken - VOL!

Helaas is het niet meer mogelijk om je voor deze activiteit aan te melden. Alle beschikbare tijden zijn GERESERVEERD.
Let op: alle gezinnen hebben een bevestiging per mail ontvangen, met tijdslot waarop we jullie verwachten. Bent u verhinderd, informeer ons dan voor a.s. vrijdag 2 april 12.00 uur.

De lente komt eraan en het landgoed staat steeds meer in bloei, tijd om lekker naar buiten te gaan, tijd voor Pasen! 
Op maandag 5 april (Tweede Paasdag) hebben zich veel gezinnen aangemeld om paaseieren te zoeken op Landgoed Coudewater. Verspreid over het landgoed hebben we de paaseieren verstopt in zones. Per zone kan één gezin 30 tot 40 minuten zoeken. Uiteraard is ook de Paashaas present en zorgen we ervoor dat er iets lekkers te drinken af te halen is. Alle tijdslots zijn GERESEVEERD, het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze activiteit. 

Corona-proof
Om de corona-maatregelen goed in acht te nemen is het alleen mogelijk om je per huishouden aan te melden. De zones zorgen ervoor dat er voldoende afstand wordt gehouden.

Parkeren
Is het een mooie lente-dag? Dan willen we je vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Kom je toch met de auto? Dan kun je het beste op de wit gemarkeerde gebieden parkeren (zie plattegrond hieronder).

4a102d5f220298f469f1edbae1a56ea1.jpeg

Veel plezier op Landgoed Coudewater!