Menu

Nieuws

Herfstwandelen op Landgoed Coudewater

Is Landgoed Coudewater al open voor publiek? Jazeker! Iedereen is van harte welkom om dit bijzonder mooie gebied te verkennen. Ben je graag buiten of wil je hier in de toekomst misschien wel komen wonen? Kom wandelen, speuren en genieten op Landgoed Coudewater!

Om het wandelseizoen af te trappen, organiseert Landgoed Coudewater in de herfstvakantie op zaterdag 17 oktober enzondag 25 oktober herfstwandelingen voor jong en oud. Uiteraard worden deze wandelingen met een beperkte groepsgrootte georganiseerd en houden wij ons strikt aan de voorgeschreven coronamaatregelen (zie voor verdere uitleg hieronder bij Coronamaatregelen)

Over de wandeling

De gidsen nemen je mee in de interessante verhalen, de rijke geschiedenis én de toekomst van het landgoed. Ook kun je kennis maken met de projectonwikkelaar(s) die de woningen de komende jaren gaan realiseren.

De wandelingen starten op beide data om 10.00 uur, 12.30 uur en om 15.00 uur. Neem de kinderen gerust mee; er is een knutseltafel aanwezig waar ze lekker aan de slag kunnen met herfstcreaties terwijl jij geniet van de wandeling. Ook is er een gezellige stand waar je een goede kop koffie en/of iets lekkers kunt halen.

Coronamaatregelen

Uiteraard is iedereen van harte welkom, echter zijn de maatregelen rondom het coronavirus weer aangescherpt. Daarom kunnen we de wandelingen alleen organiseren door een maximale groepsgrootte per tijdsvak te hanteren. 

De maximale groepsgrootte voor buitenactiviteiten is nu  40 personen op 1,5 meter afstand. Om zeker te zijn van genoeg ruimte, worden per tijdsvak twee gidsen ingezet die iedereen een groep van 20 personen met zich meenemen.

Het vergt even wat regels en organisatie, maar juist nu is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Ga er lekker op uit in de natuur en geniet van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Aanmelden

Om deel te nemen, is het dus nodig om je in te schrijven voor een datum en tijdsvak via onderstaand formulier. Ook vinden wij het fijn als je aangeeft wanneer de kinderen meekomen, zodat we kunnen inschatten hoe veel kinderen er aan de herfstknutselactiviteit kunnen deelnemen. Uiteraard is ook daar aan de voorschriften gedacht.

Klik hier voor het aanmeldformulier.