Menu

Landgoed Coudewater

Het perfecte landgoed voor jouw wandeling!

coudewaterwandeling-9-lr-1.jpg

WANDELEN OP LANDGOED COUDEWATER

Juist in deze tijden genieten we extra van de kleine dingen. Dus trek je wandelschoenen aan en ga lekker de deur uit. Landgoed Coudewater biedt een prachtig decor voor een heerlijke wandeling 

Er is een speciale wandelroute uitgezet over Landgoed Coudewater. Deze route neemt je mee naar locaties met een rijke geschiedenis, bijzondere panden, de te ontwikkelen gebieden en door de natuur. De wandelkaart met achtergrond informatie kun je vinden in de kapschuur ter hoogte van de boerderij (Peter de Gorterstraat 7). De boerderij is tevens het startpunt en de finish van de route. Zie je op de route een groen CW logo op de grond? Super, dan zit je goed!

Bekijk hier de wandelkaart

Voor het statige gebouw Mariënwater kan je hier ook de geschiedenis beluisteren.

Viewpoints (verrekijker)

Op de wandelkaart staan viewpoints vermeld, deze geven je een prachtig uitzicht vanaf de weergegeven locatie.

Coudewater Catch (schatkist)

UPDATE 24-02-2021
Speurders opgelet - De schatkist die onderdeel is van de speurtocht op Landgoed Coudewater is gestolen! (jammer hè). Maar dat mag de pret niet drukken. Heb je het einde van de route behaald, stuur dan je antwoord naar info@landgoedcoudewater.nl en maak kans op een mooie prijs!

Kinderen kunnen op de wandelroute zoeken naar maar liefst zes Coudewater Catches (CW-catch). Ben je benieuwd of je ze allemaal kunt vinden? Kom dan met het hele gezin en speur alle zes de CW-catches bij elkaar!

  • Download de wandelkaart en wandel de gehele route van nummer 1 t/m 17.
  • Zoek op de weergegeven CW-catch-locaties naar de verstopte cijfers (hangen ze bijvoorbeeld hoog in een boom of liggen ze verstopt onder een voet van het vleermuizenhuis…?).
  • Aan het einde van de route vind je een schatkist! Deze is te openen met de zes cijfers die jullie onderweg gevonden hebben.
  • LET OP! Zorg dat je wel de juiste volgorde aanhoudt waarop je de cijfers hebt gevonden. Alleen dan kunnen jullie de schatkist openen en kans maken op een prijs.
  • WIN! Stuur je foto met contactgegevens naar info@landgoedcoudewater.nl en maak kans op een leuke prijs!

Parkeren

Is het een mooie dag om te komen wandelen? Dan willen we je vragen om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Kom je toch met de auto? Dan kun je het beste op de wit gemarkeerde gebieden parkeren (zie plattegrond hieronder).

4a102d5f220298f469f1edbae1a56ea1.jpeg

Veel plezier op Landgoed Coudewater!