Menu

Nieuws

Kom wandelen op Landgoed Coudewater!

Geniet jij ook zo van de herfst? Landgoed Coudewater is de locatie om met behoud van de RIVM maatregelen er toch even op uit te trekken. Vanaf a.s. zaterdag 17 oktober zijn er wandelroutes beschikbaar op het landgoed!

Op zaterdag 17 en zondag 25 oktober stonden er georganiseerde wandelingen gepland op het landgoed. Helaas hebben wij de activiteiten, in verband met de nieuwe corona maatregelen van het kabinet, moeten annuleren. Gezien de beperkte groepsgroottes en het advies om zoveel mogelijk contacten te beperken, kunnen wij niet anders dan deze beslissing nemen.

Maar…. niet getreurd!

Speciaal voor jullie is er een wandelkaart beschikbaar. Het landgoed staat er op dit moment namelijk prachtig bij! Met de bomen in mooie herfstkleuren en met het voorspelde herfstzonnetje, is Landgoed Coudewater een heerlijke plek om met behoud van de RIVM maatregelen te genieten van de natuur en de open lucht.

Wees dus welkom om samen met de kinderen het landgoed op eigen initiatief te bezoeken en te verkennen.  De wandelkaart met informatie over het landgoed kun je vinden in de kapschuur ter hoogte van de boerderij (Peter de Gorterstraat 7). 

Voor de kinderen zijn er speurpunten uitgezet op de route, verzamel deze en vind de Coudewater schatkist! 

Voor meer informatie over de wandroute, viewpoints en het vinden van de schatkist, klik hier.