Menu

Team

Het projectteam van BPD Ontwikkeling

Van Wanrooij Projectontwikkeling en BPD Ontwikkeling hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten en werken samen aan de ontwikkeling van het Landgoed Coudewater, de bestaande (monumentale) gebouwen en circa 400 woningen. Het team van BPD Ontwikkeling Frans, Lisanne en Jo  (v.l.n.r.), stelt zich graag aan je voor.

Frans van den Boomen
Ik ben Frans van den Boomen en ben als Ontwikkelingsmanager bij BPD eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van Landgoed Coudewater. Ik woon aan de rand van Eindhoven en ga in mijn vrije tijd graag wandelen met de hond of een rondje hardlopen door de natuur. Andere hobby’s zijn tennis, kunst, cultuur en gezelligheid met vrienden. Omschrijvingen die bij mij passen zijn sociaal, teamspeler, optimistisch, creatief en probleemoplossend.

Ik kwam voor het eerst  in aanraking  met Landgoed Coudewater in 2018. Daarvoor was het landgoed voor mij een goed bewaard geheim. Tijdens mijn eerste wandeling op het landgoed was ik meteen onder de indruk van de monumentale gebouwen en met name de prachtige natuur. Landgoed Coudewater is als een monument wat je zorgvuldig wil “herbestemmen”. Ik denk dat we daar goed in zijn geslaagd.

Voor mij is één van mooiste gebouwen van Coudewater Milla de Kampen. Zeker nu het door de sloop van de Kliniek en Spreeuwenburg volop zichtbaar wordt. Het is goed dat de boerderij op Coudewater nu is ingevuld met horeca, wat leven en gezelligheid brengt. Hierdoor wordt het  leuker om een wandeling te maken op Coudewater en daarna een terrasje te pakken. Ik ben blij met de recent succesvol gestarte verkoop van de eerste tien woningen op de Erven. Hopelijk worden  onze overige plannen op het landgoed net zo goed  ontvangen en de zullen nieuwe bewoners het landgoed omarmen.

Lisanne Snoeijen
Mijn naam is Lisanne Snoeijen, projectmanager bij BPD Ontwikkeling. Met een liefde voor de natuur én de stad heb ik het voorrecht me in mijn werk bezig te mogen houden met het creëren en realiseren van woon- en leefomgevingen. Zo ook Landgoed Coudewater, een unieke plek, al dat groen, die monumentale gebouwen, een waar cadeau! Waar we normaliter goed na moeten denken over de inrichting van de openbare ruimte, zijn de rollen hier omgedraaid. De woningen en gebouwen zijn te gast in het landschap, ze ontmoeten elkaar op een harmonieuze manier. Een fantastische uitdaging voor ons als projectteam om ervoor te zorgen dat we deze kwaliteiten met de toevoeging van nieuwe woningen behouden.

Mijn vrije tijd besteed ik aan volleybal, schilderen, vrienden, concerten, festivals, reizen, wandelen.. kortom, net als Mathijs ben ik niet goed in stil zitten. Ik woon in ’s-Hertogenbosch en ben sinds begin 2019 betrokken bij de ontwikkeling. Van a tot z houd ik me bezig met het project, met focus op de financiële, bouwtechnische en creatieve kant van de ontwikkeling van woningen. Met mijn enthousiasme, open houding en betrokkenheid probeer ik initiatieven tot realisatie te brengen. Met oog voor detail en focus op het eindresultaat. Deelplan 1, de Erven is inmiddels in verkoop. Een deelplan waar ik trots op ben, waarbij we het voor elkaar hebben gekregen om het net even anders dan anders aan te pakken: duurzame houtskeletbouwwoningen waarbij kopers samen met de architect tot hun droomwoning kunnen komen. Nu verder met de volgende deelplannen. Zo werk ik aan deelplan “de Robuuste Torens” en de transformatie van het monumentale Milla de Campen.

Ten slotte: Landgoed Coudewater en haar omgeving ervaar je op zijn best door een wandeling. Onderstaand rondje van circa 6km langs de Grote en Kleine Wetering en via Eikenburg is mijn tip van de dag! Startpunt bij de Boerderij en vervolgens over het landgoed naar het pad achter de golfbaan bij het rode/groene bolletje! 

Jo Rouschop
Mijn naam is Jo Rouschop en ik mag namens BPD Ontwikkeling de rol van Verkoopmanager invullen voor onze opstalontwikkelingen in Landgoed Coudewater. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van onze projecten. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur en maak ik samen met mijn vrouw lange wandelingen, het liefst in een heuvel- of bergachtige omgeving. We zijn grote liefhebbers van Frankrijk, waarbij we al tientallen jaren steeds weer een ander regio verkennen en daarbij genieten van het landschap, het lekkere eten en een goed glas wijn.

In mijn lange vastgoedcarrière heb ik op veel locaties mogen werken; heel gevarieerd in opzet en omvang. Sommige plannen springen er dan toch nog uit en Landgoed Coudewater is er één van. Wat een voorrecht om op zo’n bijzonder plek aan een nieuwe ontwikkeling te mogen te werken. Iedereen die het landgoed bezoekt, voelt het meteen: de combinatie van de monumentale gebouwen, het weelderige parkachtige groen en de lange rijke historie, die voor Mariënwater zelfs terugvoert tot de 15e eeuw, maakt dit tot een unieke woonplek. Als we er in slagen om heel zorgvuldig de nieuwe woningen aan het landgoed toe te voegen en daarbij de mooie oude elementen respectvol kunnen bewaren, dan zal ik daar heel blij van worden.

Het Landgoed kent veel prachtige plekken waar ik nu al graag kom, maar ik denk dat er in de komende jaren veel nieuwe “prachtige plekken” zullen bijkomen, waar de toekomstige bewoners kunnen genieten van al het moois dat er al was, maar ook van alles wat daar nieuw aan wordt toegevoegd.