Menu

Picknicken op Landgoed Coudewater

naamloos-3.jpg

Stel je voor: een lekker zonnetje, heerlijk eten en drinken en uitzicht op een prachtig landgoed. Op zaterdag 31 juli & zondag 1 augustus en zaterdag 14 & zondag 15 augustus kan dat! Dan ben je welkom om te picknicken op Landgoed Coudewater. 

Picknicken op Landgoed Coudewater
Op zaterdag 31 juli & zondag 1 augustus en zaterdag 14 & zondag 15 augustus ben je welkom om met vrienden en familie te picknicken op Landgoed Coudewater. Fia de Pree, van het nieuwe pop-up restaurant VIA FIA, zal het eten en drinken verzorgen voor de picknick. Er zijn verschillende soorten picknicktassen beschikbaar. Het maakt dus niet uit of je met zijn 2'en komt of met je gezin. Er is voor iedereen wat. Daarnaast zorgen wij voor picknickkleedjes. 

Inhoud picknicktas:
- 2 verse broodjes
- Huisgemaakte humus en tapenade
- Couscous salade met mediterrane groentes en feta 
- Bananenbrood
- Vers fruit
- Flesje appelsap 
- Disposable bestek biologisch afbreekbaar) 
- Koffie of thee

Prijzen:
€19,50 per tas voor 2 personen 
€29,50 voor een luxe tas per 2 personen (inclusief flesje prosecco) 
€27,50 voor een familietas (2 volwassenen en 2 kinderen)

Aanmelden
Meld je aan door een mail te sturen naar fia@consciousacademy.nl. Laat in de mail weten welke soort tas je voorkeur heeft. Laat tevens de datum weten waarop jij wil picknicken op het landgoed. De tas kan je ophalen bij het pop-up restaurant ViaFia. Ook wel bekend als De Boerderij op Landgoed Coudewater (Peter de Gorterstraat 7, Rosmalen). Op de dag van de picknick ben je tussen 09:00 en 12:00 uur welkom om de tas op te halen. Er is een maximaal aantal van 50 tassen per dag, wees er dus snel bij. 

Meer informatie
Voor meer informatie kun je mailen naar info@landgoedcoudewater.nl.