Menu

Fotowedstrijd 'Coudewater in beeld'

campagnebeeld-fotowedstrijd.jpg

Fotografen opgelet, de fotowedstrijd ‘Coudewater in beeld’ komt eraan! Pak je camera en kom naar Landgoed Coudewater in Rosmalen. Schiet prachtige foto’s terwijl je geniet van de natuur en het landgoed in haar volle glorie.

Landgoed Coudewater 
Landgoed Coudewater is een prachtig stuk natuur in Rosmalen. Het landgoed heeft een rijke historie die teruggaat tot in de 15e eeuw en kent veel bijzondere panden en een volwassen natuur. Landgoed Coudewater staat altijd in bloei. Van de winter naar de zomer, van de knop naar de bloem: Landgoed Coudewater is altijd in transformatie. De ontwikkelingen van het landgoed zetten zich door tot vandaag de dag en in de toekomst. Landgoed Coudewater kenmerkt zich door de parkachtige omgeving met slingerende paden. Daarbinnen bevinden zich monumentale gebouwen en nieuwe toevoegingen met bijbehorende tuinen. Ook maatschappelijk gezien heeft het landgoed een grote waarde, voor bijvoorbeeld voormalige werknemers en familieleden van oud-bewoners.

Fotowedstrijd
Landgoed Coudewater heeft veel te bieden, het is een ontwikkeling waar wij trots op zijn en dat willen we aan iedereen laten zien. Om het landgoed beter in beeld te brengen, wordt er samen met Koning Willem 1 College een fotowedstrijd georganiseerd. Met ‘Coudewater in beeld’ worden fotografen van alle niveaus uitgenodigd om het landgoed op haar mooist in beeld te brengen. Aan jullie de taak om je mooiste plaatje te schieten op het landgoed. 

Deelname en inzending
‘Coudewater in beeld’ loopt van 1 tot en met 31 mei 2021 om 23.59 uur (CET). Binnen deze periode zijn fotografen van alle niveaus uit de regio welkom op Landgoed Coudewater. Maak eerst je foto's op het landgoed. Meld je vervolgens aan door het aanmeldformulier hieronder in te vullen en direct je inzending up te loaden.

Er zijn drie categorieën waarbinnen je kunt deelnemen:
- Landschap en natuur
Foto’s van flora, fauna of het landschappen op landgoed Coudewater. Beeldmanipulatie wordt niet toegestaan, HDR-opnamen wel. Enkel foto’s, geen bewegend beeld.

- Bebouwing en architectuur
Foto’s van gebouwen, in- of exterieur en landgoed Coudewater in transitie. Beeldmanipulatie wordt niet toegestaan, HDR-opnamen wel. Enkel foto’s, geen bewegend beeld.

-Autonoom
Foto’s die op Landgoed Coudewater gemaakt zijn, met de vrijheid het beeld te manipuleren, ensceneren en/of ingegrepen te doen in landschap of locatie. Mixed media, beeldmanipulatie en HDR-opnamen worden toegestaan. Enkel foto’s, geen bewegend beeld. De inzending dient digitaal aangeleverd te worden.

Nominatie, winnen en prijzen
Een wedstrijd is geen wedstrijd zonder prijs. De genomineerde winnen een masterclass van niemand minder dan professioneel fotograaf Mischa Keijser. Ook is er € 200,- shoptegoed te winnen bij een nader te bepalen fotospeciaalzaak en mogen de mooiste foto’s pronken bij de fototentoonstelling op Landgoed Coudewater. Per categorie worden er zes inzendingen genomineerd door de vakjury. Uit de genomineerden worden twee winnaars gekozen, één door het publiek en één door een jury. 

‘Coudewater in beeld’ is er niet op gericht om grote groepen mensen bij elkaar te brengen en is coronaproof opgezet. Eventuele activiteiten die in de toekomst worden georganiseerd zijn uiteraard altijd in acht met de maatregelen die op dat moment gelden. 

Algemene voorwaarden
Klik hier om de algemene voorwaarden met betrekking tot ‘Coudewater in beeld’ te downloaden.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je mailen naar info@landgoedcoudewater.nl.Aanmeldformulier

Om mee te kunnen doen aan onze foto-wedstrijd dien je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op. 

 

Foto uploaden

Er zijn 3 categorieën waar je een foto voor kan indienen. Per categorie kan je 1 foto indienen. Een foto mag maximaal 5MB groot zijn en het moet een jpg bestand zijn. 

 

Bebouwing en architectuur
Foto door: Marienwater

Foto’s van gebouwen, in- of exterieur en landgoed Coudewater in transitie

Beeldmanipulatie niet toegestaan, HDR opnamen wel, enkel foto’s, geen bewegend beeld.
-- Sleep jouw afbeelding -- Kies een foto
Landschap en natuur
Foto door: Gijs de Reijke

Foto’s van flora, fauna of het landschappen op landgoed Coudewater

Beeldmanipulatie niet toegestaan, HDR opnamen wel, enkel foto’s, geen bewegend beeld.
-- Sleep jouw afbeelding -- Kies een foto
Autonoom
Foto door: Ingrid Molenaar

Foto’s van die op Landgoed Coudewater gemaakt zijn, met de vrijheid het beeld te manipuleren, ensceneren en/of ingegrepen te doen in landschap of locatie.

Mixed media toegestaan, beeldmanipulatie toegestaan, HDR opnamen toegestaan, enkel foto’s, geen bewegend beeld.
-- Sleep jouw afbeelding -- Kies een foto