Menu

Nieuws

We kunnen starten!

Na ruim 3 jaar voorbereiding is vorige week vrijdag het bestemmingsplan voor de ontwikkeling van Landgoed Coudewater door de raad vastgesteld. Kort gezegd: we mogen nu echt beginnen met de uitvoering van onze plannen!

Planning
In totaal komen er circa 400 nieuwe woningen op Coudewater. De komende 6 weken ligt het bestemmingsplan ter inzage en is het mogelijk om bezwaar aan te tekenen. Deze periode dienen we dan ook af te wachten voordat we kunnen starten met de verkoop van de eerste deelplannen. We verwachten in het 1e kwartaal van 2023 te starten met de verkoop van de woningen in Zandbergen en de Torens. Voor de zomervakantie van 2023 willen we starten met de verkoop van de woningen in de Lobben en de appartementencomplexen in de Parels.

Bouwvoorbereidingen
Op korte termijn starten we met het bouwrijp maken van het gehele landgoed. Dit betekent dat er nieuwe riolering wordt gelegd en alle kabels en leidingen voor de nieuwbouw over het gehele terrein worden aangelegd. Om dit mogelijk te maken dient het groen op het landgoed opgeschoond te worden. Dit gaan we doen samen met Struikrovers en hopelijk met jullie.