Menu

Nieuws

Informatiebijeenkomst 2 & 23 september

Uitnodiging presentatie stedenbouwkundig voorlopig ontwerp

We nodigen je van harte uit voor de derde inloopavond waarbij nu het stedenbouwkundige voorlopig ontwerp gepresenteerd zal worden.

Waarom?

De afgelopen tijd is het stedenbouwkundige schetsontwerp doorontwikkeld tot een voorlopig ontwerp. Er is extra aandacht besteed aan bomenbeheer, parkeeroplossingen en ecologie. We geven een toelichting op het bijgestelde plan. Daarna wordt de voorbereiding van de bestemmingsplanprocedure afgerond.

Voor wie?

Belanghebbenden, omwonenden en geïnteresseerden.

Wat presenteren we niet?

We hebben nog geen woningontwerpen, verkoopprijzen of verkoopinformatie beschikbaar.

Wanneer en waar?

Om de RIVM Coronavoorschriften in acht te nemen, hebben we de informatiebijeenkomst opgesplitst in meerdere tijdsvakken. Ook is er een extra datum (woensdag 23 september) én extra tijdsvak op 2 september - 21.00 uur toegevoegd vanwege grote belangstelling. De presentatie wordt gegeven in De Kentering, Dorpsstraat 54, Rosmalen

Inschrijven

Op beide data zijn de tijdstippen als volgt: 16.00 uur, 19.30 uur en 21.00 uur. De infobijeenkomst op 2 september zit inmiddels volledig vol en op 23 september zit tijdsvak 19.30 uur ook vol. Je kunt je nog inschrijven via deze pagina voor de overige tijdstippen.