Menu

Nieuws

Goed nieuws: we gaan beginnen!

Het langverwachte moment is aangebroken: de verkoop van de allereerste woningen op Landgoed Coudewater gaat van start! De eerste plannen zijn rond en de komende maanden zullen we de verschillende deelgebieden van Coudewater tot leven brengen. Nog voor de zomer gaan we starten met fase 1 van deelgebied Zandbergen, na de zomervakantie volgen ook de andere deelgebieden.

Zandbergen: prachtig groen wonen

In fase 1 van Zandbergen gaan we van start met het westelijke deelgebied, bestaande uit 29 woningen van diverse typen. Of je nu een starter bent, een gezin hebt of op zoek bent naar een levensloopbestendige woning als senior, we hebben voor ieder wat wils. De woningen variëren in afmetingen en indeling, zodat er altijd een perfecte match is voor jouw woonbehoeften. Op onze website kun je de woningtypes en de vanaf-prijzen. Aarzel niet en schrijf je in voor de projectnieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de start (voor)inschrijving. De voorinschrijving start binnenkort!

Projectwebsite Zandbergen

Buitenplaats: een oase van luxe en comfort

De Buitenplaats omvat drie prachtige woontorens die bestemd zijn voor verschillende doelgroepen. Pal tegenover het statige Milla de Kampen verrijst het stijlvolle 5-laags woongebouw met 23 luxe koopappartementen. Daarnaast wordt er ten oosten van de koopappartementen een torentje met appartementen gerealiseerd voor de middenhuur. Aan de westkant bouwen we sociale huurappartementen.

Over enkele weken gaat de projectwebsite van Buitenplaats live! Dan kun jij je inschrijven voor specifieke informatie over deze prachtige plek!

Landgoed Coudewater BPD


De Lobben en Parels

Ook de woningen op de Lobben krijgen steeds meer vorm. We werken er hard aan om deze woningen de komende periode verder te ontwikkelen, zodat we in het begin van het najaar met de verkoop kunnen beginnen. We starten met de eerste 40 woningen aan de zuidkant van het plan, samen met het appartementencomplex dat nabij Mariënwater zal verrijzen. Hieronder vind je een eerste impressie van het appartementencomplex.

Alle woningen en appartementen vallen in het luxere segment, waarbij de rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen variëren van 165 tot circa 200 vierkante meter gebruiksoppervlakte. Het appartementencomplex bestaat uit 15 ruime appartementen met een gebruiksoppervlakte van 130 tot 165 vierkante meter. Binnenkort kun je je ook voor deze deelplannen inschrijven via onze projectwebsite.
 

Vogelvlucht over Coudewater

Wil je alvast een voorproefje van wat je te wachten staat op Landgoed Coudewater? Dat kan! Onze virtuele tour neemt je mee op een ontdekkingsreis door het prachtige landgoed. Bezoek onze website en laat je betoveren door de schoonheid van Coudewater!

Klik op de woning icoontjes om de eerste deelplannen live op de locatie te zien.

Vogelvlucht over Coudewater