Menu

Nieuws

De verkaveling van Zandbergen is te bekijken!

Ben jij benieuwd naar waar jouw woning van voorkeur van deelgebied Zandbergen precies zal komen te staan binnen het gebied? Op de toekomstige bouwplaats van Zandbergen zijn bordjes geplaats op de positie van iedere kavel. Hierdoor kun je precies zien waar de woningen van ieder woningtype worden gepositioneerd binnen het deelplan. Ook is het gras zo gemaaid dat je de kavel van jouw toekomstige nieuwe huis alvast kunt bewonderen! 

Morgenavond, dinsdag 27 juni, van 19.00 tot 20.30 uur vindt het start verkoop event van deelgebied Zandbergen plaats. Kom langs op Landgoed Coudewater om de verkaveling en de prachtige omgeving van jouw nieuwe thuis te bewonderen. Je bent van harte welkom! Een lekker hapje en een drankje staan voor je klaar. 

Wanneer: Dinsdag 27 juni van 19:00 tot 20:30 uur
Waar: Kapschuur nabij de Boerderij (Peter de Gorterstraat 7)

Kom indien mogelijk met de fiets. Auto's kunnen geparkeerd worden aan de overzijde de boerderij aan de andere kant van de Peter de Gorterstraat of ter hoogte van Milla de Kampen (Berlicumseweg 8B)

Ook de definitieve inschrijving start die avond. Je kunt vanaf 27 juni 19:00 uur tot maandag 10 juli 17:00 uur je voorinschrijving definitief maken of, als je geen voorinschrijving ingediend hebt, een definitieve inschrijving starten.

Bekijk de woningen van Zandbergen