Menu

Wonen op

Landgoed Coudewater

Wonen op het landgoed

Als het bestemmingsplan onherroepelijk is kunnen we naar verwachting in 2023 in verkoop met de eerste woningen op het landgoed. Op dat moment gaan er verschillende deelgebieden in verkoop. Klik hier voor de overzicht van de verschillende deelgebieden en het stedenbouwkundig plan.

Deelgebied Zandbergen: Deze fase biedt 57 tussen- en hoekwoningen in diverse varianten, waaronder 4 specials met extra veel ruimte op de begane grond. De woningen liggen ten noorden van de boerderij aan de Peter de Gorterstraat.

Verwachte start verkoop: eerste kwartaal 2023

Deelgebied 3: Buitenplaats ligt aan de entree van het landgoed en bestaat uit een drietal hogere woontorens. In deze torens komen zowel sociale huurappartementen als vrije sector huurappartementen en koopappartementen.

Verwachte start verkoop: eerste kwartaal 2023

Deelgebied 6: Woonlobben. In de woonlobben komen vooral woningen met daartussen op strategisch gekozen plaatsen een paar prachtige appartementgebouwen (de parkparels genoemd). We beginnen aan de zuidkant van het plan met de verkoop van de woonlobben. De appartementen en terraswoningen hebben hier uitzicht over de Wetering en de Wamberg. De vrijstaande woningen, tweekappers en herenhuizen in deelgebied 6A en 5C liggen prachtig tussen het bestaande groen.

Verwachte start verkoop: medio 2023

Neem alvast een kijkje op het landgoed! De laatste plannen zijn in deze virtuele tour verwerkt.

Ga naar de virtuele tour

< Terug naar woningaanbod