Menu

Wonen op

Landgoed Coudewater

Wonen op het landgoed

Als het bestemmingsplan onherroepelijk is kunnen we naar verwachting begin 2022. Op dat moment gaan er verschillende deelgebieden in verkoop. Klik hier voor de overzicht van de verschillende deelgebieden en het stedenbouwkundig plan.

  • Deelgebied 2: Boswonen ligt in de boskamers aan de noordzijde van de Peter de Gorterstraat. Prachtig gelegen tegen het bos aan en tussen de bestaande bomen komen hier circa 50 tot 60 rij- en hoekwoningen.

    Verwachte start verkoop: zomer 2022

  • Deelgebied 3: Robuuste torens ligt aan de entree van het landgoed en bestaat uit een drietal hogere woontorens. In deze torens komen zowel sociale huurappartementen als vrije sector huurappartementen en koopappartementen.

    Verwachte start verkoop: zomer 2022

  • Deelgebied 6: Woonlobben. In de woonlobben komen vooral woningen met daartussen op strategisch gekozen plaatsen een paar prachtige appartementgebouwen (de parkparels genoemd). We beginnen aan de zuidkant van het plan met de verkoop van de woonlobben. De appartementen en terraswoningen hebben hier uitzicht over de Wetering en de Wamberg. De vrijstaande woningen, tweekappers en herenhuizen in deelgebied 6A en 5C liggen prachtig tussen het bestaande groen.

    Verwachte start verkoop: zomer 2022

Neem alvast een kijkje op het landgoed! De laatste plannen zijn in deze virtuele tour verwerkt.

Ga naar de virtuele tour

< Terug naar woningaanbod