Menu

Wonen op

Landgoed Coudewater

Berlicumseweg

Voorjaar 2021 in verkoop

De woningen zijn gelegen aan het rand van het landgoed met uitzicht richting Mariënwater en de ijskelder. Beide woningen hebben een mooie tuin, met daarachter een lager gelegen perceel waar de kinderen kunnen spelen of je lekker kunt genieten van de rust en ruimte.

De woningen zelf dienen grondig aangepakt te worden, maar dat biedt juist veel kansen. Zo kun je bij nummer 9 aan de achterzijde een open leefkeuken maken met een ruime tuinkamer. Op de verdieping is er ruimte voor 2 ruime slaapkamers en een badkamer.

Berlicumseweg nummer 11 biedt ruimte voor een mooie ensuite woonkamer en een keuken met aangrenzende eetkamer. Op de verdieping is er ruimte voor 3 á 4 slaapkamers, zelfs mogelijk met 2 badkamers. Mogelijkheden genoeg! Een indicatieve indeling is te vinden via deze link.

In het voorjaar van 2021 worden enkele inloopmomenten organiseren, zodat iedereen kan komen kijken (indien gewenst met aannemer). Daarna worden beide woningen middels een inschrijving verkocht. Meer informatie over deze procedure volgt op korte termijn. 

< Terug naar woningaanbod