Menu

Coudewater Run

img830-1.jpg

Sportievelingen en moddertrappers opgelet! Landgoed Coudewater is op 4 november het toneel voor de Coudewater Run. Deze hardloopwedstrijd wordt in samenwerking met Loopgroep Rosmalen georganiseerd. 

Het landgoed wordt omgetoverd en zal toneel zijn voor een parcours van 5km. Iedereen is welkom! De Coudewater Run is voor jong en oud en voor de ervaren en onervaren renners. Het parcours zal sfeervol en opvallend verlicht worden zodat iedereen in de donkere avonduurtjes kan genieten van de bloeiende natuur en geschiedenis van het landgoed. 

Na het rennen of lopen is er uitgebreid de gelegenheid om samen te genieten van een drankje en hapje bij VIAFIA. Het eerste (sport)drankje is gratis. 

Datum: donderdag 4 november 2021
Aanvang: 19:30
Kosten: €4,-

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de Coudewater Run. Er geldt een maximaal aantal deelnemers dus wees er snel bij. Inschrijven kan tot en met 30 oktober 2021.

Landgoed Coudewater
Onder de rook van Den Bosch ligt Landgoed Coudewater: een prachtig stuk natuur in Rosmalen. Het landgoed heeft een rijke historie die teruggaat tot in de 15e eeuw en kent veel bijzondere panden en een volwassen natuur. Coudewater staat altijd in bloei. Van de winter naar de zomer, van de knop naar de bloem: Landgoed Coudewater is altijd in transformatie.