Menu

Nieuwbouw- en historische wandeling

nieuwbouwwandeling-1.jpg

Het najaar op Landgoed Coudewater is in volle gang. De bomen en planten zijn prachtig groen en er is eindeloos frisse lucht. Het landgoed is een perfect decor voor heerlijke wandelingen. Eind oktober vinden er twee soorten wandelingen plaats op Landgoed Coudewater: nieuwbouw wandelingen en historische wandelingen. 

Nieuwbouwwandeling
Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de toekomstplannen voor Landgoed Coudewater? Loop dan mee met de nieuwbouw wandelingen en luister naar de verhalen van de ontwikkelaars van het landgoed. Tijdens deze wandeling lopen we langs de nieuwbouwlocaties en krijg je een eerste toelichting over de toekomstplannen. Een leuke manier om kennis te maken met de toekomst van het landgoed. 

De eerste fases op Landgoed Coudewater gaan op zijn vroegst pas in de zomer van volgend jaar in verkoop. Er zijn dan ook nog geen ontwerpen of beelden beschikbaar van de woningen of appartementen. Wel liggen er veel plannen en ideeën op de plank die de ontwikkelaars graag met je delen. 

Historische wandeling
Naast de nieuwbouw wandeling vinden er ook historische wandeling plaats op het landgoed. Ben jij benieuwd naar de geschiedenis van het landgoed en haar monumentale gebouwen, interessante anekdotes en duik jij graag met een gids in diepe verhalen? Dan is deze wandeling wat voor jou! 

Aanmelden en tijden
Deelnemen aan de wandelingen is helaas niet meer mogelijk. Alle plekken zijn bezet en de aanmeldingen zijn gesloten.

Heb je aangemeld voor een van de wandelingen? Zorg dat je op de aangegeven tijd aanwezig bent bij de boerderij (Peter de Gorterstaat 7), zodat we op tijd kunnen starten met de wandeling. 

Er zijn drie dagen waarop de nieuwbouw wandelingen plaatsvinden:
- Donderdag 28 oktober - 16:00 (VOL), 18:00 uur (VOL)
- Zaterdag 30 oktober - 11:00 (VOL), 13:00 uur (VOL)
- Zondag 31 oktober: - 11:00 (VOL), 13:00 uur (VOL)

De historische wandelingen vinden plaats op:
- Donderdag 28 oktober - 16:00 uur (VOL)
- Zaterdag 30 oktober - 13:00 uur (VOL)
- Zondag 31 oktober - 13:00 uur (VOL)

Na afloop word je uitgenodigd voor een warme koffie met vers gebak.