Menu

Open Monumentendag 2021

coudewaterwandeling-33-lr-1.jpg

11 en 12 september is het weer zover: de Open Monumentendag. Kom genieten van de geschiedenis van het landgoed. Je bent welkom om een wandeling te maken of zelfs een rondleiding met gids te volgen.

Landgoed Coudewater
Onder de rook van Den Bosch ligt Landgoed Coudewater: een prachtig stuk natuur in Rosmalen. Het landgoed heeft een rijke historie die teruggaat tot in de 15e eeuw en kent veel bijzondere panden en een volwassen natuur. Coudewater staat altijd in bloei. Van de winter naar de zomer, van de knop naar de bloem: Landgoed Coudewater is altijd in transformatie.

Open Momumentendag
Tijdens de Open Monumentendag 2021 op zondag 12 september ben je van harte welkom om een wandeling te maken langs alle monumentale panden en door de bloeiende natuur. Ervaar de rust en ruimte op het landgoed en geniet van al het groen. Het Mortuarium en Mariënwater zullen zelfs opengesteld worden voor publiek. Dit is een unieke kans. Deze panden zijn tussen 10.00 uur en 17.00 uur geopend voor publiek. 

Rondleiding met gids
Luister jij graag naar de verhalen van de rijke geschieden van Landgoed Coudewater en de monumentale panden op het terrein? Dan kan je ook inschrijven voor een rondleiding met gids. Deze vindt 4x plaats (10:00, 12:00, 14:00 of 16:00 uur) en is geheel kosteloos. Klik hier om je aan te melden voor de rondleiding met gids.